'Batshuayi moet vrezen, Chelsea opent gesprekken over nieuwe spits'

'Batshuayi moet vrezen, Chelsea opent gesprekken over nieuwe spits'

Gepubliceerd: donderdag 18 januari 2018 om 07:44do 18-01-2018 om 07:44

Chelsea lijkt zijn interesse voor Andy Carroll door te zetten. De negenvoudig Engels international ligt nog anderhalf jaar vast bij West Ham United, maar wordt gezien als dé man die Chelsea van nieuwe aanvallende impulsen moet voorzien.

Alváro Morata kwam een half jaar geleden voor 62 miljoen euro naar Stamford Bridge, maar heeft de verwachtingen tot dusver niet waar kunnen maken. De aanwezigheid van Carroll moet Morata ontlasten. Volgens kwaliteitskrant The Guardian heeft Chelsea de gesprekken met de stadgenoot inmiddels geopend. The Blues zetten aanvankelijk in op een huurdeal met West Ham, dat echter alleen mee wil werken aan een permanente transfer. Naar verluidt wil de nummer elf van de Premier League minstens 22 miljoen euro vangen voor Carroll.

'Enkelblessure'
Ondertussen zorgt Caroll voor verwarring bij West Ham, bericht boulevardkrant The Mirror. De spits kampt al enige tijd met een enkelprobleem en zou de medische staf van The Hammers hebben verteld dat hij niet in staat is om te trainen. Naar verluidt hebben de artsen door middel van een scan aan het licht gebracht dat er niets aan de hand is met de enkel van Carroll. Of deze opmerkelijke gang van zaken verband houdt met de interesse van Chelsea, is vooralsnog onduidelijk.

Indien Caroll naar Chelsea komt, wordt de kans groter dat Michy Batshuayi Londen (tijdelijk) mag verlaten. Woensdag scoorde de Rode Duivel wel nog in de FA Cup

Lees ookChelsea overleeft penaltyserie, Hazard is Mister Cool van dienst

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws