Conte: Het is niet belangrijk of Hazard gelukkig is of niet

Conte: "Het is niet belangrijk of Hazard gelukkig is of niet"

17-01-2018 13:49
1

De relatie tussen Eden Hazard en Antonio Conte staat onder hoogspanning. Real Madrid flirt meer dan ooit met de Rode Duivel, die zijn contract op Stamford Bridge voorlopig niet verlengt. Bovendien haalde de Italiaan Hazard vorig weekend al voor het uur naar de kant tegen Leicester City. Conte rolt nu even met de spierballen.

Op een persconferentie kreeg de Chelsea-coach vanzelfsprekend vragen over zijn sterspeler. "We praten over een jongen die net terugkeert uit een zware blessure en een operatie heeft gehad. We komen tussen om hem in de best mogelijke fysieke toestand te krijgen. Daarvoor nemen we de beste beslissingen voor het team tijdens de wedstrijd. Het gaat niet om hem, maar om alle spelers", tekende Goal op.

"Of Hazard daar tevreden mee is, is niet belangrijk. Ik ben de coach, ik neem de beslissingen. Het maakt niet uit of een speler gelukkig is of niet. Mijn eerste taak is om het beste te doen voor het team, niet om elke spelers individueel tevreden te houden. Anders eindigen we gewoon als twintigste in de rangschikking", stelt hij onomwonden.

No Poll