Conte: Het is niet belangrijk of Hazard gelukkig is of niet

Conte: "Het is niet belangrijk of Hazard gelukkig is of niet"

Gepubliceerd: woensdag 17 januari 2018 om 13:49wo 17-01-2018 om 13:49

De relatie tussen Eden Hazard en Antonio Conte staat onder hoogspanning. Real Madrid flirt meer dan ooit met de Rode Duivel, die zijn contract op Stamford Bridge voorlopig niet verlengt. Bovendien haalde de Italiaan Hazard vorig weekend al voor het uur naar de kant tegen Leicester City. Conte rolt nu even met de spierballen.

Op een persconferentie kreeg de Chelsea-coach vanzelfsprekend vragen over zijn sterspeler. "We praten over een jongen die net terugkeert uit een zware blessure en een operatie heeft gehad. We komen tussen om hem in de best mogelijke fysieke toestand te krijgen. Daarvoor nemen we de beste beslissingen voor het team tijdens de wedstrijd. Het gaat niet om hem, maar om alle spelers", tekende Goal op.

"Of Hazard daar tevreden mee is, is niet belangrijk. Ik ben de coach, ik neem de beslissingen. Het maakt niet uit of een speler gelukkig is of niet. Mijn eerste taak is om het beste te doen voor het team, niet om elke spelers individueel tevreden te houden. Anders eindigen we gewoon als twintigste in de rangschikking", stelt hij onomwonden.

Poll

Blijft Hazard bij Chelsea, denk je?

(251 stemmen)

Plaats een reactie

RAFC4000 +595
woensdag 17 januari 2018 om 14:28
zijn reactie gaat meer commotie loswekken bij het publiek dan bij hazard, ma hij zegt wat iedere coach zou moeten zeggen. No player is bigger than a club
Vind ik leuk
VeeDeeVee +18437
woensdag 17 januari 2018 om 14:51
Toch ook maar nen halve ze da..
Vind ik leuk
woensdag 17 januari 2018 om 18:18
Who cares. Dat Eden maar snel die baggerploeg verlaat. Real is op z'n lijf geschreven. En op z'n voetjes
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws