Marca: 'Real Madrid-preses Perez heeft genoeg van BBC en gaat voor NHL'

Marca: 'Real Madrid-preses Perez heeft genoeg van BBC en gaat voor NHL'

17-01-2018 12:32
4

Real Madrid heeft genoeg van de grillen van Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. De ambitieuze voorzitter Florentino Perez wil de BBC deze zomer vervangen door de NHL: Neymar, onze Eden Hazard en Robert Lewandowski.

Met dat nieuws pakt het doorgaans goed ingevoerde Marca uit. Perez meent dat het tijd is om de aanval van Real grondig te renoveren. Hij ligt in de clinch met Ronaldo over een salarisverhoging, Benzema is al maanden hopeloos uit vorm en Bale rolt van de ene in de andere blessure.

De preses wil zijn kunststukje uit het Galácticos-tijdperk herhalen, toen hij Luis Figo, Zinedine Zidane, Ronaldo en David Beckham in korte tijd naar Madrid haalde. Ook Kaka, Cristiano Ronaldo en Karim Benzema arriveerden tegelijk bij Real, gevolgd door Bale.

NHL i.p.v. BBC
Neymar staat bovenaan het wensenlijstje van Perez. De duurste voetballer aller tijden maakte afgelopen zomer de veelbesproken overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain en het zal moeilijk worden om hem alweer los te weken in Frankrijk, beseft de Champions League-winnaar. De Koninklijke houdt er rekening mee dat een deal voor de Braziliaan pas in 2019 van de grond komt.

Hazard flirtte al meermaals met Real én coach Zidane is een groot fan van onze landgenoot. De Rode Duivel tekende bovendien nog altijd geen nieuw contract bij Chelsea, waar hij momenteel tot medio 2020 vastligt. Tot slot moet Lewandowski de nieuwe spits worden in het Estadio Santiago Bernabéu. Perez denkt dat de Pool van Bayern München goedkoper is dan Harry Kane en Mauro Icardi.

No Poll