'Ronaldo legt giga-eis neer bij Real Madrid: gebrek aan respect van club'

'Ronaldo legt giga-eis neer bij Real Madrid: gebrek aan respect van club'

Gepubliceerd: dinsdag 16 januari 2018 om 13:15di 16-01-2018 om 13:15

Cristiano Ronaldo heeft bij Real Madrid de eis neergelegd om zijn salaris zo snel mogelijk te verhogen. De Real Madrid-ster wil meer dan 40 miljoen euro per jaar verdienen.

Dat meldt El Mundo. De laatste dagen werd in Spanje al gemeld dat Ronaldo ontevreden is over de niet-nagekomen belofte van een nieuw contract. Nu Lionel Messi een nieuwe verbintenis heeft getekend bij Barcelona ter waarde van 40 miljoen euro per jaar, wil Ronaldo de Argentijn weer overtreffen.

Volgens El Mundo heeft Ronaldo dit nu ook bij de clubleiding kenbaar gemaakt. De Portugees zou hebben gezegd dat hij 'een gebaar van de club' nodig heeft en dat hij het als 'een gebrek aan respect' beschouwt dat hij niet de best betaalde voetballer ter wereld. Hij zou zich derhalve 'niet geliefd' voelen en dat zou invloed hebben op zijn sportiebe prestaties dit seizoen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws