'Onderhandelingen opgeblazen, Club Brugge komt er niet uit met doelman'

'Onderhandelingen opgeblazen, Club Brugge komt er niet uit met doelman'

17-01-2018 13:32
3

Naast Vladimir Gabulov hoopte Club Brugge ook om een Oekraïense doelman aan de spelerskern toe te voegen. Denys Boyko zal uiteindelijk echter niet de overstap maken vanuit Turkije, brengt Het Laatste Nieuws woensdag naar buiten.

De 29-jarige Boyko was de voorbije dagen in ons land om te onderhandelen met het management van Club. Hoewel er snel witte rook verwacht werd, is HLN zeker: er komt geen overeenkomst tussen beide partijen. Op financieel vlak zou het water te diepen zijn. De keeper zou momenteel zelfs al opnieuw op de terugweg zijn naar Turkije, waar hij onder contract ligt bij Besiktas.

Zo heeft Blauw-Zwart voorlopig dus nog geen volwaardig alternatief voor Gabulov. De Rus wordt sowieso de nummer één in de pikorde, aangezien Guillaume Hubert en Ethan Horvath uit de gratie zijn gevallen. In het bekerduel tegen Sporting Charleroi mocht Hubert weliswaar nog eens starten, omdat Gabulov niet speelgerechtigd was. De Luikenaar ging opnieuw in de fout, de enige smet op een indrukwekkende zege van Club.

No Poll