Leko dolblij na verorbering van Zebra's door zijn leeuwen: Trots

Leko dolblij na verorbering van Zebra's door zijn leeuwen: "Trots"

16-01-2018 23:23
3

Club Brugge is 2018 begonnen zoals het 2017 eindigde, als de te kloppen ploeg in België. Het peuzelde Charleroi helemaal op en won dan ook met 5-1. Ivan Leko had enorm veel lof voor zijn ploeg, maar zag ook nog werkpunten.

"We hebben echt mooi voetbal gebracht", begon Ivan Leko aan zijn reactie tegenover Play Sports. "Het voetbal van de eerste helft was van het niveau waar we naartoe willen. We speelden snel, met veel beweging en creëerden veel kansen. En dat toch tegen de tweede beste ploeg van België."

De Kroaat zag toch nog een paar werkpuntjes bij zijn ploeg. "Jammer genoeg slikken we een tegengoal, maar ik ben desondanks erg trots op wat ik vandaag gezien heb", klonk het. "2017 was goed, maar we hebben eind vorig jaar gezegd dat er nog ruimte was voor progressie. Dat hebben we vandaag al getoond, maar het kan nóg beter."

"De laatste pass kon soms iets sneller, of we moeten soms ook iets vlugger proberen om het spel te verleggen. Het was goed vandaag, maar morgen is een nieuwe dag. En we zullen opnieuw vol aan de slag gaan", besluit hij.