Ex-speler van Lokeren bij de Rode Duivels? Hopelijk komt het ooit zover

  Ex-speler van Lokeren bij de Rode Duivels? "Hopelijk komt het ooit zover"

  zaterdag 13 januari 2018 om 23:22

  Cyriel Dessers is in Nederland bezig aan een goed seizoen. De spits kan overtuigen en pikt vaak zijn doelpuntje mee. De Belg heeft ook de Nigeriaanse nationaliteit, maar heeft nog geen caps achter zijn naam staan. Binnenkort komt er mogelijk toch een keuze aan.

  Dessers lijkt een voorkeur te hebben voor België, maar ook Nigeria is een optie voor de spits. Bij Nigeria is zijn naam de laatste maanden weleens gevallen. Al kwam het nog niet tot een selectie. "Hopelijk komt het ooit zo ver dat ik de keuze kan maken", zegt Dessers in Het Belang van Limburg. "En dan zal ik op dat moment wel beslissen."

  De spits beseft ook dat het moeilijk zal worden om ooit Rode Duivel te worden. "Weet je, onlangs was ik in mijn bed aan het nadenken over welke goede spitsen er allemaal zijn in België. De conclusie was dat er nog een hele hoop zijn die een trapje hoger dan mij staan", lacht hij.

  "Ik leg de lat wel heel hoog voor mezelf maar tegelijk maak ik mij er niet druk om als het nu nog niet zou lukken. Ik heb nog tijd", besluit de 23-jarige spits.

  Poll

  Wordt Dessers ooit een Rode Duivel?

  (149 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Ex-speler van Lokeren bij de Rode Duivels? "Hopelijk komt het ooit zover"