'Genk mag hopen: target komt bij zijn club niet opdagen voor training'

  'Genk mag hopen: target komt bij zijn club niet opdagen voor training'

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 09:11za 13-01-2018 om 09:11

  Racing Genk hoopt zich deze maand te versterken met het Joseph Paintsil. Het Ghanese talent lijkt een transfer naar de Limburgers te willen forceren.

  Paintsil staat nog onder contract bij Ferencvaros. De Hongaarse koploper hervatte vrijdag de training, maar van Paintsil ontbrak volgens Het Laatste Nieuws elk spoor. Donderdag won hij nog de prijs voor 'Doelpunt van het Jaar' en ook op de uitreiking schitterde hij door afwezigheid. Paintsil geeft daarmee een duidelijk signaal af richting de clubleiding.

  Het is echter nog geen uitgemaakte zaak dat de 19-jarige middenvelder naar Genk komt. Ferencvaros laat zijn goudhaantje niet zomaar gaan. Naar verluidt slepen de onderhandelingen tussen beide clubs al enkele dagen aan en het einde zou nog niet direct in zicht zijn. 

  Plaats een reactie

  Vaneigens +925
  zaterdag 13 januari 2018 om 11:23
  Leg Belgen onder contract! Er zal hier ook wel iemand van hetzelfde niveau in 3de klasse rondlopen! Als een Deense superspits geen potten kan breken in België, laat staan een jong mannetje uit Hongarije.
  Vind ik leuk
  Mario_ +1704
  zaterdag 13 januari 2018 om 12:01
  Persoonlijk vind ik dat spelers steeds 100% voor hun werkgever moeten werken. Want morgen speelt hij bij Genk en komt er een andere ploeg en doet hij hetzelfde. Zet gewoon steeds een opstapcalusule in het contract.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws