Beerschot-Wilrijk op weg naar 1A, nieuwe investeerders hebben grote plannen

Beerschot-Wilrijk op weg naar 1A, nieuwe investeerders hebben grote plannen

12-01-2018 16:12
2

Hoofdsponsor DCA zal voortaan een belangrijke rol spelen in het verhaal van Beerschot-Wilrijk. Het bouwbedrijf zal zich meer inmengen in de dagelijkse werking van de club. Het doel? Eerste Klasse A halen.

"Door deze princiepsovereenkomst gooien we meteen ook onze ambitie op tafel. We willen op een zo kort mogelijke termijn promoveren naar 1A, en onze club op het hoogste sportieve niveau consolideren", reageerde voorzitter Eric Roef op de officiële website van Beerschot-Wilrijk.

De Antwerpse club zal voortaan ook een flinke portefeuille hebben. "Om die ambities waar te maken zal DCA de volgende vijf jaar een aanzienlijke kapitaalsinvestering voorzien", aldus Roef, die er nog aan toevoegt dat het huidige bestuur gewoon blijft zoals het nu is. DCA zal echter wel een ondersteunende rol bieden.

Infrastructuur
Naast een flinke geldbuidel, komt er ook een nieuwe infrastructuur bij de club. "Tenslotte zal DCA met onmiddellijke ingang de nodige aanpassingen uitvoeren met betrekking tot de infrastructuur van ons oefencomplex, gelegen aan het Universiteitsplein in Wilrijk. De bouw van een volledig nieuw jeugdcentrum zal tevens als belangrijke prioriteit worden behandeld."

"Als voorzitter van KFCO Beerschot Wilrijk houd ik er dan ook aan om de heer Francis Vrancken, de eigenaar van DCA, in naam van onze club te bedanken voor deze belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van onze club", besluit Roef.

No Poll