Heeft Anderlecht nieuwe speler bijna beet? Deze naam werd gespot op stage

Heeft Anderlecht nieuwe speler bijna beet? Deze naam werd gespot op stage

09-01-2018 15:45
22

RSC Anderlecht bereidt zich in het Spaanse La Manga voor op het tweede deel van het seizoen. Paars-wit hoopt de kloof op Club Brugge te verkleinen voor de Play-Offs, maar Hein Vanhaezebrouck vindt het niet realistisch om nu nog over de titel te spreken. Wie weet kan de komst van enkele versterkingen daar verandering in brengen.

Kind aan huis Mogi Bayat werd dinsdag gespot op het Spaanse oefencomplex. Wanneer de makelaar in de buurt is, hangt er dikwijls een geurtje aan. De in België meest gekende manager is betrokken bij tal van transfers bij zowat alle clubs in de Jupiler Pro League. Mogelijk is hij in La Manga om samen met Herman Van Holsbeeck te spreken over een nieuwe speler.

Van Holsbeeck liet al optekenen dat het huiswerk van paars-wit nog niet af is. Dinsdagochtend werd aangekondigd dat de Brusselaars een poging deden om Kevin Oris binnen te halen, maar de sportief manager van RSCA ontkent die geruchten. Wie weet zorgt Bayat snel voor witte rook boven het Astridpark. Bayat rondde eerder al verschillende transfers of tijdens de huidige wintermercato.