Update: Done deal: 'KV Mechelen heeft ook ervaren aanvaller beet'

Update: "Done deal: 'KV Mechelen heeft ook ervaren aanvaller beet'"

09-01-2018 22:48
3

KV Mechelen moet deze winter wel iets ondernemen op de transfermarkt, en belandt zo ook in Rusland. Daar heeft het een nieuwe aanvaller gevonden.

In de loop van dinsdag zal de Montenegrijnse international Fatos Beqiraj namelijk zijn medische testen afleggen. Er is al een overeenkomst gesloten over een transfer. Beqiraj komt over van Dinamo Moskou.

Beqiraj is vooral nog bekend van Dinamo Zagreb, waar hij 30 goals maakte op 90 wedstrijden. Daarna speelde hij ook nog in China en Wit-Rusland. Bij zijn huidige club Dinamo Moskou heeft hij voorlopig maar 13 goals op 60 wedstrijden, maar toch moet hij de nieuwe aanvalsleider van KV Mechelen worden. Voorin haalde KV Mechelen in deze transferperiode ook al Nicolas Verdier terug.

Mechelen zou zo twee transfers op dezelfde dag kunnen voorstellen, want ook German Mera van Club Brugge zou op komst zijn.

Update

Het Laatste Nieuws meldt dat Beqiraj getekend zou hebben. De international van 29 jaar oud zou enkel zijn medische testen nog moeten afleggen. Daarna kan hij Malinwa meteen vervoegen op stage.