'Overbodige Standard-verdediger vindt onderdak bij deze club'

  'Overbodige Standard-verdediger vindt onderdak bij deze club'

  Gepubliceerd: maandag 8 januari 2018 om 14:25ma 08-01-2018 om 14:25

  Standard zit volop in de strijd voor Play-Off 1 en daar wil het absoluut aan deelnemen. De Luikenaars willen hun kern graag wat vers bloed geven, al moeten er daarvoor wel enkele spelers vertrekken. Corentin Fiore, jeugdspeler van de Rouches, staat voor een avontuur in de Italiaanse Serie B.

  Italiaanse media zijn er zeker van dat Fiore een contract zal tekenen bij Palermo. De leider uit de Serie B ziet in het jeugdproduct van Standard een ideale verdediger met het oog op de Serie A, waar het volgend seizoen absoluut terug wil staan. De centrale verdediger reist maandag af naar Palermo om de transfer af te ronden.

  De overbodige Fiore speelde in totaal 50 officiële wedstrijden voor Standard, daarin was hij goed voor één doelpunt. De Belgische belofteninternational mocht vorige zomer al vertrekken, maar toen werd er met Antwerp en Willem II geen akkoord bereikt. Fiore verlaat Sclessin nu gratis voor een Italiaans avontuur.

  Poll

  Had Standard hem nog kunnen gebruiken?

  (187 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15921
  maandag 8 januari 2018 om 14:32
  Een jongen met zeer veel potentieel, raar dat ze die zomaar laten vertrekken. Ik vind het nog meer verrassend dat geen enkele Belgische club met hem aan de haal gaat, een leuke opportuniteit toch wel.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws