'Portugese international moet Teodorczyk vuur aan de schenen komen leggen'

'Portugese international moet Teodorczyk vuur aan de schenen komen leggen'

30-12-2017 12:48
3

RSC Anderlecht heeft haar pijlen in de zoektocht naar een diepe spits op Goncalo Paciência gericht. De aanvaller van FC Porto moet de concurrent worden van Lukasz Teodorczyk. De Brusselaars zouden dicht staan bij een akkoord. 

Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht bereid is om behoorlijk diep in de buidel te tasten voor Paciência. Het zou reeds een bod hebben uitgebracht van 3,5 à vier miljoen euro. Porto is alvast bereid om mee te werken en ook de spits zelf heeft wel oren naar een overgang. Een nieuwe puntaanvaller is één van de absolute topprioriteiten van Anderlecht deze winter.

De doelpuntenproductie van paars-wit laat immers te wensen over: Teodorczyk is nog een schim van de goalgetter die hij vorig seizoen was en Henry Onyekuru ligt in de lappenmand. Of Paciência de juiste persoon is om dat probleem op te vangen, valt overigens te betwijfelen. De Portugees wordt dit seizoen uitgeleend aan Vitoria Setubal, waar hij slechts drie treffers liet optekenen. Paciência maakt dit jaar wel zijn debuut voor de Portugese nationale ploeg. Een WK-ticket blijkt binnen de verwachtingen te liggen.