De Condé en Janssens hebben niets te zoeken in het voetbal

"De Condé en Janssens hebben niets te zoeken in het voetbal"

10-12-2017 21:35
8

Racing Genk heeft zijn trainer aan de deur gezet. Minder dan een jaar na het ontslag van Peter Maes ligt ook Albert Stuivenberg buiten. Johan Boskamp en Herman Brusselmans begrijpen er niets van en noemen het bestuur laf.

Boskamp zag dit wel aankomen. "Als het niet goed gaat, weet je dat het jouw beurt is. Janssens en De Condé hebben helemaal geen commentaar gegeven, dat vind ik laf. Je hebt hem gehaald, eerst gooi je Maes buiten en nu doen ze hetzelfde. Maar zij moeten nu hun verantwoordelijkheid pakken. Daar moet de voorzitter ook iets over zeggen."

Brusselmans gaat nog een stapje verder. "De Condé en Janssens zijn echt twee slampampers die nu te laf zijn om hun verantwoordelijkheid te nemen. Het is niet de schuld van de trainer, maar van zo'n mannen, die niets te zoeken hebben in het voetbal."

Veel soelaas zal een trainerswissel volgens hem niet brengen. "Ik heb altijd al gevonden dat trainers buitensmijten als het minder gaat belachelijk is. Het haalt allemaal niets uit. Wie gaan ze nu weer pakken, weer iemand die ergens anders mislukt is en dus zonder werk zit?"