Boskamp haalt uit naar Genk-bestuur: 'Muppets moeten hand in eigen boezem steken'

  Boskamp haalt uit naar Genk-bestuur: 'Muppets moeten hand in eigen boezem steken'

  Gepubliceerd: zaterdag 9 december 2017 om 13:50za 09-12-2017 om 13:50

  Johan Boskamp heeft stevig uitgehaald naar het bestuur van Racing Genk. De Limburgers zijn bezig aan een matig seizoen en staan pas op de negende plaats in de Jupiler Pro League.

  "Het bestuur van KRC Genk heeft een wake-up call nodig", stelde Boskamp in het Belang van Limburg. "Voor het seizoen was Play-Off 1 de doelstelling. Er werd zelfs gesproken over de top drie. Een jaar geleden werd Peter Maes buitengegooid omdat het sportief niet draaide. Ik stel vast dat het nu niet beter gaat."

  Albert Stuivenberg -de opvolger van Maes- ligt ondertussen ook onder vuur bij de Limburgers, maar Boskamp viseert vooral het bestuur. "Ik zeg niet dat ze Stuivenberg moeten ontslaan, maar ik vind wel dat die muppets, ik bedoel Patrick Janssens en Dimitri de Condé, de hand in eigen boezem moeten steken."

  "Ze moeten hun verantwoordelijkheid nemen, want momenteel doen ze dat niet. Hoe lang gaat Stuivenberg dit nog uitzingen. Twee of drie wedstrijden misschien. Een thuisnederlaag zaterdag tegen rode lantaarn Eupen kan weleens de doodsteek zijn", besloot Boskamp.

  Plaats een reactie

  THOR4ever +2077
  zaterdag 9 december 2017 om 15:48
  Ik zeg al 2 jaar dat De Condé eens zelf voor de spiegel moet gaan staan. En als hij dat niet wil of kan doen, dan is het aan de Algemeen Directeur om in te grijpen. Doet die echter ook niets, dan moet de Raad van Bestuur voor nieuwe ‘executives’ zorgen. Het geduld van meer en meer supporters is op, getuige het toenemend aantal lege plaatsen op de tribune.
  Vind ik leuk
  Erik S +76
  zaterdag 9 december 2017 om 17:51
  Feit dat jij het al 2 jaar zegt en niemand luistert....
  Vind ik leuk
  Erik S +76
  zaterdag 9 december 2017 om 17:43
  Wees trots op KRC Genk, financieel gezond nog steeds een goed gevuld stadion! Negativisme zat hier, natuurlijk maakt een bestuur, coach en spelers fouten en met een jonge smalle kern wordt dit soms afgestraft. KRC Genk komt wel weer boven maar top 3 is iets waar je voor het seizoen niet van kunt uit gaan.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws