Musonda reageert op onverwachte deal: ''Wil mijn avontuur hier voortzetten''

Musonda reageert op onverwachte deal: ''Wil mijn avontuur hier voortzetten''

08-12-2017 21:35
1

Chelsea bracht vrijdag verrassend nieuws naar buiten. De Engelse topclub maakte namelijk bekend dat de verbintenis met Charly Musonda Jr. met drie extra seizoenen is opengebroken. Musonda ligt nu tot en met 2022 vast bij de club van landgenoten Michy Batshuayi, Thibaut Courtois en Eden Hazard.

De contractverlenging kwam onverwachts, omdat er geruchten gingen dat Musonda Jr. rond zou kijken naar een andere club omdat hij niet tevreden is over het aantal speelminuten dat hij bij Chelsea krijgt. Musonda heeft zich dan toch bedacht. ''Ik ben heel blij en trots. Ik kwam hier op jonge leeftijd en ik ben erg blij om mijn avontuur hier voort te zetten. Ik ben dol op deze club, dus het is een fantastisch moment voor mij en mijn familie. Nu wil ik mijzelf settelen en vooruitgang boeken in het eerste elftal en hier permament blijven'', luidde zijn reactie op de webstek van Chelsea.

Directrice Marina Granovskaia is ook erg verheugd over het feit dat beide partijen overeenstemming hebben weten te bereiken. ''Wij zijn erg blij dat Charly zijn toekomst verder aan Chelsea heeft verbonden. Hij is een spannend talent van wie wij geloven dat hij zich kan ontwikkelen tot een belangrijke pion in het eerste elftal. We hopen dat hij over een vele lengte van jaren deel zal uitmaken van de successen van Chelsea'', aldus Granovskaia.