Deschacht richt mancave in: Ibrahimovic, Maldini, Carlos en... Deschacht

Deschacht richt mancave in: "Ibrahimovic, Maldini, Carlos en... Deschacht"

25-11-2017 20:47

Na 101 Europese wedstrijden heeft Olivier Deschacht al heel wat truitjes kunnen verzamelen. Eén van de mooiste geschenken was het truitje van Zlatan Ibrahimovic. Daar heeft hij zelfs nog een mooie anekdote aan overgehouden.

"Ik heb in 2013 eens van truitje gewisseld met Ibrahimovic, dat was die match die we gelijkspeelden dankzij een goal van Demy de Zeeuw. Ik had het al tijdens de rust gevraagd, want dat shirtjes bedelen voor de camera vind ik een beetje zielig", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Geen probleem, zei Zlatan. Na de wedstrijd zou dat allemaal in orde komen. Hij scoorde nog wel, maar PSG bleef dus hangen op dat 1-1-gelijkspel en dat maakte hem niet bepaald vrolijk. Na de match liep ik naar hem toe. Met frisse tegenzin gooide hij zijn shirt in mijn richting. Hebbes", lacht Deschacht.

Inmiddels heeft hij al een mooie collectie. "Het wordt trouwens dringend tijd dat ik die mancave hier eens inricht. Dan krijgen al die truitjes een mooie plaats in een etalage of aan de muur. Rooney naast Roberto Carlos, ­Paolo Maldini en Olivier Deschacht! (hilariteit) ­Wat een gouden vierkant zou dat zijn", knipoogt hij.