Nainggolan: Elke kleine kans die ik heb om me te bewijzen, wil ik pakken

Nainggolan: "Elke kleine kans die ik heb om me te bewijzen, wil ik pakken"

20-11-2017 17:22
5

AS Roma won dit weekende de Romeinse derby van Lazio met 2-1. Dat kwam niet in het minst door Radja Nainggolan. De Rode Duivel bekroonde zijn sterke match met een doelpunt. Achteraf bleef Il Ninja rustig onder zijn eigen prestatatie. Boos was hij wel nog op enkele haters. 

Door een blessure kon Nainggolan niet spelen bij de Rode Duivel. Voor AS Roma lukte dat gelukkig wel. "Ja, ik had een kleine blessure bij de Rode Duivels, maar daarvan recupereer ik altijd sneller dan normaal. Voor de match tegen Lazio heb ik een paar pijnstillers genomen, want ik wilde er per se bij zijn", aldus Nainggolan bij Sporza

"Ik denk dat ik op 80 à 85% van mijn kunnen zat. Eenmaal de pijnstiller uitgewerkt waren, voelde ik wel iets. Daardoor ben ik ook wat vroeger naar de kant gegaan, al hoort een beetje pijn er wel bij."

Er waren de voorbije dagen enkele personen die twijfelde aan de blessure van Nainggolan. Op Twitter reageerde de middenvelder scherp op die insinuaties. "Dat was echt de dikste zever die ik ooit gehoord heb. Ik was de vorige twee keer niet geselecteerd en ik was nu echt blij om er opnieuw bij te zijn. Ik wilde in die vriendschappelijke wedstrijden mijn kans grijpen om mee naar het WK te gaan."

"Ik kan er toch niks aan doen als ik me blesseer? Ik had maar wat graag willen spelen tegen Mexico en Japan. Elke kleine kans die ik heb om me te bewijzen, wil ik pakken. Ik hoop er de volgende keer weer bij te zijn. Daar werk ik voor", besluit Nainggolan. 

Lees ookBoze Nainggolan ontvangt langs alle kanten steun: ''Niet luisteren naar dwazen''