Hommeles bij KV Oostende ten einde? ‘Gestrafte speler terug in selectie’

Hommeles bij KV Oostende ten einde? ‘Gestrafte speler terug in selectie’

18-11-2017 11:15
2

KV Oostende werkt langzamerhand aan de weg naar boven. De troepen van Adnan Custovic zitten de laatste weken in een positieve flow, met enkele knappe overwinningen. Voordien was het kommer en kwel met verschillende incidenten. Eén speler mag zich terug bewijzen van de Bosniër.

Zinho Gano kreeg voor de wedstrijd tegen Lokeren te horen dat hij niet zou starten. Dat vond de ex-speler van Waasland-Beveren en Club Brugge niet kunnen, hij weigerde om invaller te zijn. Custovic gaf de aanvaller zijn zin én weigerde hem te selecteren. Nu lijkt alles uitgeklaard tussen beide heren, want Custovic nam Gano terug op in zijn selectie. KVO gaat dit weekend op bezoek bij Standard.

De situatie van Franck Berrier blijft echter onveranderd. De Fransman wilde een transfer naar Thailand forceren, maar Marc Coucke houdt echter voet bij stuk. Zolang geen van beide een strobreed toegeeft, zal Berrier bij de B-kern van de Kustboys blijven meetrainen. Het belooft tijdens de aankomende wintermercato nog een serieus staartje te krijgen.