Wil je een primeur? Ik denk dat volgend seizoen mijn laatste jaar wordt

  "Wil je een primeur? Ik denk dat volgend seizoen mijn laatste jaar wordt"

  maandag 13 november 2017 om 20:44

  Nog één seizoen en dan houdt Didier Drogba er waarschijnlijk mee op. De 39-jarige spits uit Ivoorkust vertelt in een interview met RMC dat hij naar alle waarschijnlijkheid zijn schoenen aan de wilgen gaat hangen.

  Drogba speelt nu voor Phoenix Rising, een club die actief is op het tweede niveau van Amerika. "Wil je een primeur? Ik denk dat volgend seizoen mijn laatste jaar wordt", laat Drogba weten. "Er komt een moment dat je toch zult moeten stoppen. Ik heb tijd nodig voor andere dingen."

  Drogba is het plezier in het voetballen niet verloren, maar merkt dat hij de afgelopen jaren op fysiek vlak flink heeft moeten inleveren. "Met mijn 39 jaar ben ik niet meer de snelste." Drogba speelde het grootste gedeelte van zijn carrière voor Chelsea, de club waar hij maar liefst acht seizoenen actief voor was. Vanuit Engeland maakte hij de overstap naar het Chinese Shanghai Shenhua. Na twee jaar Galatasaray keerde hij voor een seizoen terug bij Chelsea. Voor hij bij Phoenix Rising terecht kwam, speelde hij twee jaar bij Montreal Impact.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  "Wil je een primeur? Ik denk dat volgend seizoen mijn laatste jaar wordt"