De Ridder maakt opvallende keuze: 'Die Rode Duivel wil ik bij Lokeren zien'

  De Ridder maakt opvallende keuze: 'Die Rode Duivel wil ik bij Lokeren zien'

  maandag 13 november 2017 om 16:30

  Steve De Ridder is momenteel actief bij Sporting Lokeren. De Gentenaar maakte in het verleden furore bij het Engelse Southampton. De 30-jarige De Ridder kreeg de kans om één Rode Duivel te kiezen in zijn team, Sporting Lokeren. Hij koos toch wel een verrassende naam.

  Bij zijn keuze houdt De Ridder uiteraard rekening met zijn eigen plaats binnen het team. "Het moet wel iemand zijn die niet op mijn positie speelt, natuurlijk. Ik zou misschien toch voor Jan Vertonghen gaan. Ik heb gehoord dat het een grapjas is, die heel wat sfeer in de kleedkamer brengt. En een hele goeie voetballer, dus doe maar Jan Vertonghen", onthult hij bij Eleven Sports.

  Verder heeft de ex-speler van AA Gent en Zulte Waregem ook heel wat lof voor Dries Mertens. De Ridder speelde destijds bij Eendracht Aalst nog samen met de Rode Duivel. Hij wist altijd al dat topschutter van Napoli het ver ging schoppen. "Hoe het met hem is gegaan… Dat had niemand kunnen verwachten, maar eigenlijk ook wel. Omdat hij zodanig veel talent had."

  Toch was het niet altijd even makkelijk voor Mertens. "Hij heeft altijd tegen veel vooroordelen moeten opboksen, vanwege zijn gestalte. Dries is altijd iemand geweest die enorm veel scoort, dus ik denk dat hij vanop gelijk welke positie doelpunten zal maken. Nu komt hij nog meer in stelling, ja het is echt een koele kikker voor doel."

  Poll

  Keert Vertonghen ooit terug naar de JPL?

  (142 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14406
  maandag 13 november 2017 om 16:59
  Steve: een man naar mijn hart! Neemt nooit een blad voor de mond en is bovendien een fantastische teamplayer.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  De Ridder maakt opvallende keuze: 'Die Rode Duivel wil ik bij Lokeren zien'