Anderlecht-icoon vernietigend voor Teodorczyk: ''Begint lachwekkend te worden''

Anderlecht-icoon vernietigend voor Teodorczyk: ''Begint lachwekkend te worden''

02-11-2017 12:53
2

Anderlecht-spits Lukasz Teodorczyk verkeert al ruime tijd in een vormcrisis. De vraag is of hij nog lang zijn basisplaats kan behouden onder Hein Vanhaezebrouck. Anderlecht-icoon Gille Van Binst is nu al klaar met de Pool.

"Het niveau van Lukasz Teodorczyk begint echt wel lachwekkend te worden. Op PSG struikelde hij bij de opwarming over de bal en rolde zijn schot in de slotfase bijna weer over de middenlijn. Wat mij betreft is zijn krediet op", laat een scherpe Van Binst (66) weten aan Het Nieuwsblad.

Teodorczyk zou dan vervangen moeten worden door Hamdi Harbaoui of Robert Beric. Daar schuilt nu juist het probleem in voor Van Binst. Hij vindt de alternatieven namelijk ook niks. ''Harbaoui? De man die nog niks heeft bewezen bij Anderlecht, maar die na één goal als invaller wel met heel veel show een basisplaats opeist? Hij was blijkbaar die misser vanop één meter tegen Genk vergeten. En dan is er nog Beric, maar als hij al na Teodorczyk en Harbaoui komt... Neen, geen van de drie is een spits Anderlecht-waardig."