'Anderlecht gaat snel praten met entourage Stanciu: plan RSCA is duidelijk'

'Anderlecht gaat snel praten met entourage Stanciu: plan RSCA is duidelijk'

02-11-2017 07:00
2

Nicolae Stanciu komt ook onder Hein Vanhaezebrouck nauwelijks van de bank af. De zaakwaarneemster van de Roemeen heeft dan ook een gesprek aangevraagd met manager Herman Van Holsbeeck. Voor Anaderlecht is de situatie duidelijk.

Stanciu wordt steeds ongeduldiger en werd al in verband gebracht met een transfer naar het Turkse Fenerbahçe. Zaakwaarneemster Anamaria Prodan ontkende dat er contact was met deze club. Zij kondigde wel aan naar Brussel te komen om over de situatie van haar cliënt te praten. Zij zei dat er wellicht toch een oplossing voor Stanciu moet worden gezocht. Stanciu en Prodan zullen van Herman Van Holsbeeck te horen krijgen dat een uitleenbeurt geen optie is voor RSCA. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Volgens de krant zijn de opties beperkt. Ofwel blijft hij knokken voor zijn plaats, of wordt hij verkocht. Anderlecht zal in dat laatste geval echter geen verlies lijden op zijn aankoopsom van liefst 9,8 miljoen euro. Het zal lastig worden om een club te vinden die dit bedrag op tafel wil leggen, want naar verluidt ligt zijn transferwaarde nu rond de 5,5 miljoen euro.