Antwerp moet sterkhouder missen: Ik verwacht niet dat hij er in Brugge bij is

Antwerp moet sterkhouder missen: "Ik verwacht niet dat hij er in Brugge bij is"

21-10-2017 16:19

Bij Royal Antwerp FC kijken ze er al enkele weken naar uit en zondag is het eindelijk zover. Dan trekt The Great Old voor het eerst in dertien jaar nog eens naar Club Brugge. Dino Arslanagic zal er echter niet bij zijn in het Jan Breydel-stadion.

De mandekker werkte tot vorig weekend al elke minuut af voor Antwerp, maar kreeg dan af te rekenen met blessureleed. De partij tegen Zulte Waregem (3-0-winst) moest hij zo aan zich laten voorbijgaan. Ook dit weekend kan Laszlo Bölöni dus niet op hem rekenen. "Ik verwacht niet dat hij er in Brugge bij zal zijn. Misschien staat hij nog wel enkele matchen aan de kant", aldus de hoofdcoach in Het Nieuwsblad.

Tegen Essevee werd Arslanagic vervangen door Moustapha Sall. Verdedigend deed die het meer dan behoorlijk, maar opbouwend trapte hij meerdere ballen verloren. Het lijkt waarschijnlijk dat Bölöni opnieuw voor hem kiest in de achterhoede. Of krijgt Jelle Van Damme eindelijk zijn eerste basisplaats in de Jupiler Pro League? Voorlopig startte de topaanwinst enkel in het bekerduel met Lierse SK.