Play-offs voor WK 2018: zware opgave Zweden, Denemarken vs. Ierland

  Play-offs voor WK 2018: zware opgave Zweden, Denemarken vs. Ierland

  dinsdag 17 oktober 2017 om 14:14

  Bij de loting voor de play-offs voor het WK 2018 in Rusland is Kroatië aan Griekenland gekoppeld. Noord-Ierland neemt het op tegen Zwitserland, Italië treft Zweden en Denemarken moet Ierland proberen te verslaan. 

  De winnaars van de play-offs krijgen een ticket voor het eindtoernooi. In de kwalificatiegroep van Oranje eindigde Zweden op de tweede plaats. Via Italië zal het land dus een ticket voor het WK moet afdwingen.

  Denemarken, Zwitserland, Kroatië en Italië hadden bij de loting een geplaatste status. 23 landen zijn al zeker van deelname aan het WK. Vier Europese landen moeten nog een ticket verdienen. Ook de winnaars van Peru - Nieuw-Zeeland en Honduras - Australië gaan naar Rusland. In Afrika worden er nog drie startbewijzen uitgedeeld.

  De heenwedstrijden van de Europese play-offs worden afgewerkt tussen 9 en 11 november. De returns volgen enkele dagen later, tussen 12 en 14 november.

  Plaats een reactie

  Lunam +1380
  dinsdag 17 oktober 2017 om 14:19
  Hopelijk gaat Kroatie door heb het niet zo voor het betonvoetbal van de Grieken. Had nochtans liever Griekenland-Zwitserland gehad, voor wie zou Weiler dan gesupporterd hebben, voor de Zwitsers die ander voetbal brengen dan hijzelf of voor de Grieken die zijn geliefkoosde spelletje spelen?
  Vind ik leuk
  dinsdag 17 oktober 2017 om 14:49
  Jammer dat Italië en Zweden elkaar treffen. Had ze allebei graag op het WK gezien
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Play-offs voor WK 2018: zware opgave Zweden, Denemarken vs. Ierland