'Mourinho slaat met vuist op tafel en wil méér dan 19 miljoen euro per jaar'

  'Mourinho slaat met vuist op tafel en wil méér dan 19 miljoen euro per jaar'

  dinsdag 17 oktober 2017 om 09:03

  José Mourinho is ontevreden over het salaris dat hij bij zijn club Manchester United opstrijkt. De Portugese succesmanager wil dat United hem beloont voor de drie hoofdprijzen die hij afgelopen seizoen won. The Telegraph schrijft dat dinsdag. 

  Tijdens zijn debuutjaar op Old Trafford voegde Mourinho het Charity Shield, de League Cup én de Europa League aan zijn toch al indrukwekkende CV toe. Hij is in principe bereid om een nieuw contract te signeren in Manchester, maar alleen wanneer United zijn salaris omhoog schroeft. Momenteel staat de oud-trainer van onder meer Chelsea, Internazionale en Real Madrid voor ruim 19 miljoen euro per seizoen op de loonlijst. 

  Mourinho wil volgens The Telegraph een hoger salaris én een aantal clausules in een nieuwe verbintenis. Zo kan hij nóg meer verdienen wanneer United in de komende jaren prijzen verovert. Afgelopen weekend ontstond in Engeland nog het gerucht dat Mourinho ontevreden is over het werkklimaat bij The Red DevilsZijn huidige deal loopt overigens tot medio 2019. 

  Plaats een reactie

  dinsdag 17 oktober 2017 om 09:17
  Ik zou beschaamd zijn. Geef hem aub wat hij wil: een boterhammeke met gekapt als extra voor iedere gewonnen match.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws