'Gefrustreerde Mourinho hekelt Woodward: snel United-vertrek is mogelijk'

  'Gefrustreerde Mourinho hekelt Woodward: snel United-vertrek is mogelijk'

  maandag 16 oktober 2017 om 09:04

  Volgens de Britse boulevardkrant The Daily Record kan het zomaar zijn dat José Mourinho spoedig vertrekt bij Manchester United. De Portugese manager is naar verluidt niet blij met voorzitter Ed Woodward.

  Mourinho heeft zijn beklag gedaan omdat hij vindt dat Woodward United op een bureaucratische en onpersoonlijke manier leidt. Dat zou intern voor spanningen zorgen. Daarnaast is hij niet blij met de manier waarop Woodward de technische lijnen uitzet op Old Trafford.

  De frustraties van Mourinho belemmeren hem dusdanig dat hij vindt dat zijn elftal te lijden heeft onder de situatie. United wacht op de eerste landstitel sinds het pensioen van Sir Alex Ferguson. Mourinho verlangt van de mensen in de United-directie dat zij iedere mogelijkheid aangrijpen om de resultaten op het veld te verbeteren. Hij vindt dat Woodward daarin flink tekort schiet, meldt The Daily Record.

  De onvrede van Mourinho zou ervoor kunnen zorgen dat hij besluit te stoppen bij United. Woodward heeft tevens nog geen pogingen ondernomen om de 54-jarige manager een nieuw contract aan te bieden. Dat werd afgelopen week in de Britse pers wel gemeld. Bij zijn aanstelling tekende Mourinho een vijfjarige verbintenis. Vorig seizoen won hij ten koste van Ajax de Europa League. In de Premier League werd hij zesde. Nu staat United tweede.

  Lees ook: Mourinho kondigt Manchester United-vertrek alvast aan: "Ik ben er zeker van"

  Plaats een reactie

  Garland +5341
  maandag 16 oktober 2017 om 09:23
  Misschien mag José te weinig geld uitgeven. ;-)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Gefrustreerde Mourinho hekelt Woodward: snel United-vertrek is mogelijk'