Ex-ploegmaat geeft Oulare goede raad: Hoop dat hij heeft bijgeleerd

Ex-ploegmaat geeft Oulare goede raad: "Hoop dat hij heeft bijgeleerd"

Gepubliceerd: maandag 16 oktober 2017 om 23:55ma 16-10-2017 om 23:55

Obbi Oulare kreeg zondag in de wedstrijd tegen Zulte Waregem (3-0) voor het eerst in een maand een basisplaats van coach Bölöni. De spits bedankt zijn coach met een sterke prestatie en een doelpunt. Uitgerekend tegen zijn ex-ploeg.

Bij Zulte Waregem werd Oulare een gebrek aan werkijver verweten. "Ik denk dat Zulte Waregem een samenloop van omstandigheden was. Hij was er ook te veel met randzaken bezig. Nu is hij beter omringd, heeft hij een begeleider en een personal coach", vertelt zijn toenmalige ploegmaat Igor Vetokele aan Het Laatste Nieuws.

"Hij stuurde me zondag dat hij zijn kans zou krijgen en zich ging tonen. Dat is goed gelukt, maar daar mag het nu niet stoppen. Een seizoen valt of staat niet met een wedstrijd. Hij heeft een goed seizoen nodig om zijn carrière echt te lanceren. Ik hoop dus dat hij bijgeleerd heeft", geeft Vetokele zijn ex-ploegmaat goede raad.

Plaats een reactie

freeman +13456
dinsdag 17 oktober 2017 om 00:35
Wordt toch ook stilaan tijd dat hij eens de volle 90 minuten kan rondmaken !
Staat fysisch nog verre van op punt .
Vind ik leuk
dinsdag 17 oktober 2017 om 08:36
Het gros van de talentvolle jonge spelers denkt dat de wereld aan hun voeten ligt: Oulare, Svilar, enz.... Misschien moeten ze eerst ook eens leren om ook naast het veld een ster te zijn en hebben ze daar extra begeleiding in nodig...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws