'Gillet uitgespuwd door nieuwe coach, Belgische terugkeer in de maak'

'Gillet uitgespuwd door nieuwe coach, Belgische terugkeer in de maak'

14-10-2017 18:45
1

Olympiakos speelt op zaterdagavond op het veld van Panionios, maar na het vertrek van Besnik Hasi is het team daar sterk veranderd. Vooral over Guillaume Gillet horen we niets meer.

Björn Engels mag niet meedoen tegen Panionios, hij is geschorst. Mehdi Carcela krijgt een plaats op de bank en Vadis Odjidja blijft gewoon in de basis staan. De vraag is echter wat de situatie van Gillet is. De ex-Rode Duivel kwam eind deze zomer naar Griekenland op vraag van Hasi, maar die gok heeft verkeerd uitgepakt.

Sinds het vertrek van Hasi en de komst van nieuweling Takis Lemonis is Gillet niet meer te zien. Hij zat niet in de selectie voor de wedstrijden tegen Atromitos en Juventus en komt ook nu niet aan de bak. Op deze manier zou het verblijf van de 34-jarige Gillet in Griekenland wel eens bijzonder kort kunnen zijn. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2019.

In de Griekse media klinken al geruchten dat Gillet én Carcela gaan terugkeren. "Ze zijn aan het zoeken naar een ploeg in België", klinkt het daar.