Club Brugge viert terugkeer van Meunier met bijzondere actie

Club Brugge viert terugkeer van Meunier met bijzondere actie

09-10-2017 20:15

De knoop is dan toch doorgehakt: de Rode Duivels zullen hun oefenpartij tegen Japan afwerken in het Jan Breydelstadion. Dé kans voor Bruggelingen om de nationale ploeg dichtbij huis te bekijken... ze hoeven dat ook niet voor niets te doen.

Via de officiële site van Club Brugge is er namelijk een bijzondere actie aangekondigd. Houders van een Club1891-kaart die een ticket kopen voor deze wedstrijd kunnen een gesigneerd shirt van Thomas Meunier winnen. Meunier is als ex-Bruggeling nog altijd geliefde bij de Brugse supporters. De ticketverkoop voor mensen met een fankaart van de Rode Duivels start op 12 oktober. Mensen zonder fankaart moeten wachten tot 19 oktober.

De laatste keer dat België Japan ontmoette was in de aanloop naar het vorige WK. Het liep toen af met een sisser, want de Japanners kwamen winnen met 2-3. Met ook nog een oefeninterland tegen Mexico op 10 november gaan de Rode Duivels duidelijk voor pittige tegenstanders. Beide landen zijn ook al geplaatst voor het aankomende WK.