OFFICIEEL: KV Mechelen ziet verdediger tot en met 2021 verlengen

OFFICIEEL: KV Mechelen ziet verdediger tot en met 2021 verlengen

28-09-2017 16:12

Uros Vitas heeft zich donderdag tot en met 2021 verbonden aan KV Mechelen. Malinwa maakte de contractverlenging van de 25-jarige Serviër via de officiële kanalen bekend. 

Vitas is erg verhuld met de nieuwe verbintenis. ''Ik moest hier niet lang over nadenken. Ik ben immers heel gelukkig bij KV Mechelen. Ik ben niet de voetballer die even langskomt, geen passant. Als ik hier vertrek, wil ik hier ook iets achterlaten. Mijn doel is nog steeds om de club mee te tillen naar een hoger niveau. Ik wil dat de fans mij altijd herinneren als één van hen, een lid van de grote KV-familie'', laat hij weten op de webstek van de club.

De ex-speler van AA Gent voelt zich erg thuis in Mechelen. ''Ik en mijn familie houden erg van het leven hier in Mechelen, het voelt aan als een thuis. De mensen hier zijn vriendelijk en aangenaam. Ik vind het leuk om mensen aan te spreken en aangesproken te worden op straat. Iedereen hier is relaxed en daar hou ik van. Ik ben zelf een rustiger persoon geworden door hier te leven. Ik woon nu 4 jaar in België en kan gerust zeggen dat ook België in mijn DNA zit.''

Tot slot had Vitas ook nog een boodschap voor de supporters. ''Ik wil voor hen altijd het beste van mezelf geven. Ik wil niet enkel mezelf als voetballer verder ontwikkelen, maar de doelen waarmaken die de supporters verdienen. Ook wil ik hen bedanken voor het vertrouwen en hun steun, elke wedstrijd opnieuw. Zij zijn er voor ons in goede en slechte sportieve tijden, dat is wat hen zo uniek maakt!'', beslut hij. Vitas kwam tot op heden 48 keer uit voor KVM, waarin hij 8 keer scoorde.