Eersteklassetrainer hoeft nog niet te vrezen: Staat niet ter discussie

  Eersteklassetrainer hoeft nog niet te vrezen: "Staat niet ter discussie"

  maandag 25 september 2017 om 22:02

  KRC Genk lijkt zich maar niet in de top zes te kunnen zetten. Ook tegen rode lantaarn KV Oostende lieten de Limburgers punten liggen. De fans zijn het beu en riepen om 'bloed, zweet en tranen'. Voorzitter Peter Croonen wil geen overhaaste beslissingen nemen.

  "Ik begrijp hen. Onze supporters willen overtuiging, doelkansen, goals en natuurlijk een overwinning zien. Zeker in een thuismatch. Als dat dan niet lukt tegen - met alle respect - KV Oostende, dat laatste staat in de rangschikking, dan zorgt dat voor erg veel frustratie", klonk het in Het Belang van Limburg.

  Hier en daar wordt geopperd om naar een nieuwe coach te zoeken. Maar Croonen wil Albert Stuivenberg niet in de steek laten. "Natuurlijk deelt ook hij in de verantwoordelijkheid voor deze moeilijke periode, dat doen we allemaal. Maar Albert Stuivenberg staat niet ter discussie. Wij geloven er rotsvast in dat hij ons uit dit dal zal leiden. Wij zijn een club die mensen kansen geeft, ook op moeilijke momenten", besluit hij.

  Poll

  Heeft Genk een nieuwe coach nodig?

  (210 stemmen)

  Plaats een reactie

  THOR4ever +1203
  dinsdag 26 september 2017 om 00:38
  Wat is me dat voor een onzin? Hoeveel kansen heeft Maes gekregen? Maakte van een puinhoop een ploeg en haalde top-4. 'Wij zijn een club die mensen kansen geeft op moeilijke momenten, op voorwaarde dat ze hun eigen mening niet uiten en de TD en AD slaafs gehoorzamen' lijkt me een gepaste nuancering...
  Vind ik leuk
  dinsdag 26 september 2017 om 08:34
  Thor4ever, Ik ben van dezelfde mening voor 200%
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Eersteklassetrainer hoeft nog niet te vrezen: "Staat niet ter discussie"