Loopt de 'nieuwe Stanciu' rond bij KAA Gent? Ik heb mijn twijfels

Loopt de 'nieuwe Stanciu' rond bij KAA Gent? "Ik heb mijn twijfels"

maandag 25 september 2017 om 14:53

KAA Gent en Standard wilden afgelopen zomer Franko Andrijasevic naar ons land halen. Uiteindelijk haalden de Buffalo's het, maar veel plezier beleefde Gent nog niet aan zijn recordaankoop. De Kroaat heeft alvast Eddy Snelders nog niet kunnen overtuigen. 

Tijdens de 0-1 nederlaag tegen Zulte Waregem kon de middenvelder opnieuw niet overtuigen. In het begin van de tweede helft haalde Hein Vanhaezebrouck Andrijasevic naar de kant. In Het Nieuwsblad geeft Snelders zijn oordeel. "Het is misschien nog te vroeg om te zeggen dat hij hetzelfde proces ondergaat als Nicolae Stanciu bij Anderlecht, maar ik heb toch mijn twijfels."

Gent betaalde vier miljoen euro voor Andrijasevic, maar kreeg daar nog weinig van terug. "Hij vindt heel moeilijk zijn draai in de driehoek op het middenveld. Voetbaltechnisch is het degelijk, maar hij mist snedigheid, wendbaarheid en snelheid om te infiltreren terwijl hij toch erg dicht aanleunt bij de spitsen. Natuurlijk is Andrijasevic geblesseerd geweest en heeft hij nog wat aanpassing nodig, maar op dit moment is hij geen toegevoegde waarde", stelt Snelders.Poll

Gaat Andrijasevic uiteindelijk slagen bij Gent?

(257 stemmen)

Plaats een reactie

larédo +1038
maandag 25 september 2017 om 15:00
Nu weten ze in Gent ook wat een koentje daerden doen is. Stanciu is buiten categorie :P
Vind ik leuk
DDT +1394
maandag 25 september 2017 om 16:01
Met dit verschil dat jullie de balans al opmaken na 2 maand. Als we de jonge spelers opdezelfde manier gaan zouden beoordelen moeten we niet zagen dat er geen jeugd mag meedoen. Geef die gast toch een seizoen de tijd, koen Daerden heeft er drie gehad.
Vind ik leuk
SD +3212
maandag 25 september 2017 om 15:08
En die van Standard kijken wellicht heel tevreden
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Loopt de 'nieuwe Stanciu' rond bij KAA Gent? "Ik heb mijn twijfels"