'Man van 20 miljoen' aast niet op vertrek bij topclub: 'De club beslist'

  'Man van 20 miljoen' aast niet op vertrek bij topclub: 'De club beslist'

  zaterdag 23 september 2017 om 08:03

  Lovre Kalinic werd de voorbije maanden gelinkt aan een transfer naar Engeland. Onder andere Watford en Everton zouden interesse getoond hebben. Aan een vertrek dacht de doelman echter nooit.

  "Everton en Watford wilden me, maar AA Gent is de baas", zegt de goalie in Het Laatste Nieuws. "Vooreerst: ik ben heel gelukkig bij AA Gent. Het is bovendien te vroeg om te zeggen dat ik het hier gezien heb en wil vertrekken - ik ben nog maar een halfjaar in België. Als clubs me willen, moeten ze een bod doen bij meneer Louwagie. Hij zal dan beslissen, want AA Gent is de baas."

  De doelman zou de Buffalo's een flinke duit moeten opleveren. "Heeft Louwagie gezegd dat ik alleen voor meer dan 20 miljoen mag vertrekken? Daar weet ik niets van. Ik hou me daar niet mee bezig, of ik nu 15, 20 of 30 miljoen moet kosten. Da's de job van andere mensen. Mijn taak speelt zich op het veld af. In het strafschopgebied."

  Engelse droom
  Gent onder druk zetten zal hij niet doen. "Ik weet wel dat Everton en Watford me wilden, maar ik heb daarover nooit met iemand gesprekken gevoerd. Meer nog, ik heb mijn makelaar zelfs gezegd dat ik zulke dingen niet hoef te weten, want ik heb nog een contract van vier jaar bij AA Gent."

  Toch droomt de doelman van een transfer naar Engeland. "Uiteraard droom ik nog steeds van de Premier League, maar ik ga nooit druk leggen op mijn makelaar of club. Net als iedereen volg ik mijn eigen weg - ik ben nog niet oud, hé. Misschien trek ik volgende zomer naar de Premier League. Of binnen vier jaar. Of nooit. Dát is ook mogelijk. (lacht) We zien wel", aldus Kalinic.

  Poll

  Is Kalinic klaar voor een stap hogerop?

  (474 stemmen)

  Plaats een reactie

  Garland +4777
  zaterdag 23 september 2017 om 09:50
  Heeft toch nog weinig echt kunnen overtuigen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Man van 20 miljoen' aast niet op vertrek bij topclub: 'De club beslist'