'Anderlecht gooit handdoek in de ring, transfer in aantocht'

'Anderlecht gooit handdoek in de ring, transfer in aantocht'

18-08-2017 07:00
10

Het Laatste Nieuws meldt geen goed nieuws over Mile Svilar. De zeventienjarige doelman meldt zich nu al meer dan een week ziek bij Anderlecht en een vertrek lijkt zo onafwendbaar.

De situatie van Svilar is complex: hij had gehoopt om dit seizoen eerste doelman te worden bij Anderlecht, maar de huur van Matz Sels maakt duidelijk dat dat onmogelijk is. De zoon van ex-doelman Ratko Svilar heeft de belofte gekregen dat hij volgend seizoen titularis zou worden, maar daar neemt hij geen genoegen mee.

Het Laatste Nieuws meldt dan ook dat het tot een vertrek zal komen. "De doelman stuurt aan op een vertrek en nu lijkt een breuk onvermijdelijk. Via advocaten werkt paars-wit aan de oplossing", klinkt het in die krant. Zo krijgt het grote keeperstalent een einde in mineur bij Anderlecht.

Het vertrek is een heel vervelende zaak voor Anderlecht, want het zette de laatste jaren vol in op een doorbraak van Svilar. Heel wat andere keepers, onder meer ook Liam Bossin, hebben in de jeugd moeten wijken om hem een kans te kunnen geven. Daar haalt Anderlecht nu dus geen voordeel uit.