Makelaar onthult: Wij zijn aan het praten met Club Brugge

Makelaar onthult: "Wij zijn aan het praten met Club Brugge"

08-08-2017 07:45
3

Gaat Club Brugge deze zomer nog een stevige transfer doen? In Argentinië zijn ze in ieder geval overtuigd van wel. De makelaar van Martin Benitez heeft die geruchtenstroom nog aangewakkerd.

Eerder werd al gemeld dat Club Brugge ongeveer 3,5 miljoen euro klaar heeft liggen voor die Benitez. Het gaat om een linksvoetige creatieve middenvelder die ook op de flank kan spelen. Momenteel speelt hij nog bij de Argentijnse eersteklasser Independiente. Club Brugge zou het eerste Europese avontuur worden voor deze 23-jarige speler.

Zijn makelaar Adrian Castellanos was te gast bij het radioprogramma La Voz Del Diablo, waarin hij bevestigt dat er onderhandeld wordt met Club. "Ze wilden hem al vorige winter, maar ze waren te laat. Vorige week hebben ze mij gebeld. Naast Club Brugge is er ook een ander team, dat ik niet zal noemen."

Castellanos is in ieder geval enthousiast over de mogelijke transfer. "Martin heeft veel potentieel, hij is nog jong en kan daarna nog voor een ander Europees team spelen. We werken aan een constructie die handig is voor beide partijen. Het is de juiste tijd om te vertrekken voor hem. Ik heb met de Belgen gepraat over een contract, maar er is nog niets geregeld."