'Neymar neemt afscheid van Barça-maatjes en is na 43 minuten weer weg'

'Neymar neemt afscheid van Barça-maatjes en is na 43 minuten weer weg'

02-08-2017 10:10

Neymar heeft zich woensdagochtend gemeld bij FC Barcelona, maar niet om mee te trainen. Na 43 minuten verliet hij het trainingscomplex van de Catalaanse grootmacht.

FC Barcelona heeft de afwezigheid van Neymar woensdagochtend officieel bevestigd. De Braziliaan vertelde zijn ploeggenoten met toestemming van de club dat hij naar Paris Saint-Germain vertrekt. In totaal was hij 43 minuten bij de selectie, voordat hij weer in de auto stapte.

Het nieuws uit Spanje is een nieuw hoofdstuk in de transfersoap rond Neymar, die op zeer korte termijn ten einde lijkt te komen. De 25-jarige Braziliaan verkast voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain. Door salarissen, bonussen en inmenging van de grootste investeringsmaatschappij van Qatar is met de megatransfer zeker 500 miljoen gemoeid.

De verwachting in Frankrijk is dat PSG de komst van Neymar, die al persoonlijk akkoord is, vrijdag wereldkundig maakt. Spaanse media reppen over een termijn van maximaal zeven dagen. Barça trainde woensdag voor het eerst sinds de oefentrip in Azië.