OFFICIEEL: Kaartenpakker mag nu zijn geluk beproeven bij Waasland-Beveren

OFFICIEEL: Kaartenpakker mag nu zijn geluk beproeven bij Waasland-Beveren

28-07-2017 18:39

Waasland-Beveren heeft vrijdagmiddag een nieuw gezicht aan de selectie toegevoegd. Victorien Angban wordt voor één jaar gehuurd van Chelsea, inclusief een optie tot koop. Dat maakte de eersteklasser bekend via de officiële kanalen.

Angban is geen onbekend gezicht, want in het seizoen 2015/16 kwam hij in totaal 23 duels uit voor Sint-Truiden. De 20-jarige middenvelder viel toen vooral op vanwege zijn fysieke spel. Tijdens zijn uitleenperiode verzamelde hij namelijk acht gele en drie rode kaarten voor de Kanaries. Het afgelopen seizoen deed hij ervaring op bij Granada, maar de zesvoudig international van Ivoorkust kon niet voorkomen dat de club uit de Primera Division degradeerde.

De nieuwste aanwinst krijgt het nummer 17 bij Waasland-Beveren, maar hij mist de start van de competitie. ''Voor zijn debuut moeten wij nog even geduld hebben, daar hij nog herstellende is van een kleine blessure. Wij zijn er van overtuigd dat hij binnen enkele weken topfit en dus inzetbaar zal zijn'', meldt de club.