OFFICIEEL: Genk pleziert fans en haalt belangrijkse slag thuis

OFFICIEEL: Genk pleziert fans en haalt belangrijkse slag thuis

28-07-2017 16:42
4

KRC Genk heeft uitstekend nieuws voor zijn fans. De club bereikte een akkoord met smaakmaker Alejandro Pozuelo over een contractverlenging. Dat kondigden de Limburgers vrijdag aan. 

Daarmee haalt Genk een belangrijke slag thuis. De club ziet de Spaanse middenvelder als een sleutelpion voor de ploeg van komend seizoen, maar Pozuelo leek op ene transfer te azen. Genk wilde dat niet laten gebeuren en probeerde hem te overtuigen. 

Die inspanningen loonden, want Pozuelo verlengt zijn verbintenis in de Luminus Arena tot 2021. Genk haalde de Spanjaard in de zomer van 2015 naar België en hij ontpopte zich meteen tot de draaischijf. Dat zal hij dus nog even blijven. 

'Als creatieve draaischijf op het middenveld was Alejandro één van de sterkhouders in de succesvolle Europa League campagne van 2017 én lieveling van heel wat Genkies. Ondanks andere mogelijkheden, waaronder een terugkeer naar Spanje, kiest ook Pozuelo voor het plan van KRC Genk. De club kijkt ernaar uit om Alejandro weer aan het werk te zien in de Luminus Arena', klinkt het op de site.