'Club kan hopen op langer verblijf Denswil, HSV niet overtuigd'

'Club kan hopen op langer verblijf Denswil, HSV niet overtuigd'

27-07-2017 22:50
5

Club Brugge mag blijven hopen op een langer verblijf van Stefano Denswil. Hamburg SV toonde serieuze interesse in de Nederlander, maar ziet nu af van de deal.

HSV-coach Markus Gisdol en sportief directeur Jens Todt waren woensdag aanwezig in het Jan Breydelstadion. Daar zagen de twee HSV-vertegenwoordigers Denswil aan het werk in de Champions League kwalificatiewedstrijd tegen Istanbul Basaksehir (3-3). De Nederlander imponeerde door twee keer te scoren, maar een deal ziet HSV niet meer zitten.

BILD meldt dat Denswil het duo niet kon overtuigen. Volgens de Duitse bron zou hij niet het soort verdediger zijn dat HSV zoekt. "We hebben een interessante wedstrijd gezien", zegt Todt. "Maar alles is nog open, er zijn nog andere opties", aldus de sportief directeur van HSV.

De Duitse club zou zich inmiddels op andere targets gericht hebben. Onder andere German Pezzella (Betis Sevilla) en Alvaro Gonzalez (Villarreal) staan op het lijstje. Bij Club Brugge zullen ze zeker niet treurig zijn na het nieuws.