'Barcelona schakelt kanonnen in: 'jij bent de toekomst van Barcelona''

'Barcelona schakelt kanonnen in: 'jij bent de toekomst van Barcelona''

23-07-2017 11:20

FC Barcelona lijkt zich eindelijk te realiseren dat Neymar daadwerkelijk de overstap kan maken naar Paris Saint-Germain. De Catalanen hebben de 'grote kanonnen' ingeschakeld om de Braziliaan te overtuigen om te blijven.

Lionel Messi, Luis Suarez en Gerard Pique hebben uitgebreid gesproken met Neymar. Vooral de conversatie tussen Pique en Neymar was intens, zo meldt El Mundo Deportivo. De drie lijken in hun missie geslaagd. De 25-jarige aanvaller heeft absoluut geen moeite meer met een langer verblijf in Camp Nou. Messi en Suarez hielden hem voor dat hij de toekomst is van Barça.

Tegelijkertijd zijn de onderhandelingen met PSG evenwel al ver gevorderd. De Catalaanse krant denkt echter dat Neymar de deal met de Parijzenaars zal afblazen. Hoewel de aanbieding uit het Parc des Princes financieel zéér aantrekkelijk is en Dani Alves hem probeert te verleiden, geeft hij nu toch de voorkeur aan een toekomst in Camp Nou.

Alle transfergeruchten lijken geen invloed te hebben op het spel van Neymar. Hij was de grote man in een oefenwedstrijd tegen Juventus.