PROMO! Essevee en RSCA zorgen voor doelpuntrijke Supercup: 10(!) keer je inzet!

PROMO! Essevee en RSCA zorgen voor doelpuntrijke Supercup: 10(!) keer je inzet!

22-07-2017 09:43

Zaterdag kan de Belgische voetbalfan eindelijk weer zijn hartje ophalen. Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt met de Supercup. Daarin hopen wij op een doelpuntrijke wedstrijd. En daar kan u ook stevig wat geld mee verdienen!

SPEEL MEE! Pak 10 keer je inzet bij een doelpuntrijke Supercup! KLIK HIER!

Het duel tussen de landskampioen (RSC Anderlecht) en bekerwinnaar (Zulte Waregem) van vorig seizoen wordt nooit als een échte hoofdprijs beschouwd, maar toch vormt het een ideale waardemeter voor de competitiestart. Bij Essevee mag Francky Dury zich opnieuw uitleven op een bouwwerf. De verkoop van sterkhouders als Soualiho Meïté en Lukas Lerager bracht wel heel wat geld in het laatje. In de breedte is de spelersgroep van Zulte Waregem dan ook gevoelig versterkt.

Ook bij Anderlecht was het huiswerk al vroeg min of meer klaar in deze transferperiode. Toch loopt het ondanks de versterking van onder meer Sven Kums, Matz Sels en Henry Onyekuru nog lang niet op wieltjes. In de eerste echte test tegen Red Bull Salzburg ging RSCA met de billen bloot: 4-1. De nieuwkomers moeten duidelijk nog wennen aan de aanpak van René Weiler. De ideale kans om voor veel doelpunten te zorgen!

SPEEL MEE! Pak 10(!) keer je inzet bij een doelpuntrijke Supercup! KLIK HIER!