Opsteker voor Blauw-Zwart: 'Club Brugge heeft er twee spelers bij'

  Opsteker voor Blauw-Zwart: 'Club Brugge heeft er twee spelers bij'

  maandag 17 juli 2017 om 09:15

  Club Brugge is nog volop bezig aan de voorbereiding, maar binnen een dikke week is het al D-Day. Tegen Basaksehir speelt het dan de eerste wedstrijd met inzet. Ondanks de zwakke resultaten zijn er wel twee spelers die uitblinken.

  Het Laatste Nieuws weet dat twee spelers heel positief zijn opgevallen in de laatste weken. "Op basis van vier weken voorbereiding heeft Club er met Anthony Limbombe en Lior Refaelov twee spelers bij. Limbombe is voor het eerst helemaal fit in Brugse loondienst en dat is eraan te zien. Zaterdag pakte de linkerflank uit met veel goeie acties en pikte hij ook zijn doelpuntje mee. Nu de liesproblemen definitief van de baan zijn, lijkt de vorig seizoen van NEC overgenomen flankaanvaller eindelijk klaar om te tonen wat hij in zijn mars heeft."

  Ook de 31-jarige Israëlier schiet terug wakker in deze voorbereiding. "Aan de overzijde liet ook Refaelov mooie dingen zien. Als hij fit blijft, heeft Club een wapen terug. Met ook nog Rotariu, Dennis en Acolatse achter de hand zou Club het vertrek van José Izquierdo moeten kunnen opvangen. Een waardig alternatief zoeken voor Vanaken lijkt op dit moment meer aan de orde, want daar is de spoeling toch veel dunner."

  Plaats een reactie

  SD +5351
  maandag 17 juli 2017 om 09:30
  En wie zijn die twee spelers die bij de kern komen ? Weer zo'n idioot titel !
  Vind ik leuk
  Zetterberg +6201
  maandag 17 juli 2017 om 10:31
  Ik wist het nog voor ik de titel had aangeklikt dat het zoiets ging zijn..
  Vind ik leuk
  Basiel +25
  maandag 17 juli 2017 om 15:27
  Club geeft vooral nood aan een deftige trainer en spelers die een onmiddellijke meerwaarde betekenen en vooral aan een nieuw bestuur
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Opsteker voor Blauw-Zwart: 'Club Brugge heeft er twee spelers bij'