'Anwerp-doelwit terug op oefenstage, speler heeft nog niet beslist'

'Anwerp-doelwit terug op oefenstage, speler heeft nog niet beslist'

Royal Antwerp FC staat mogelijk op het punt om een 'grote vis' aan de haak te slaan. Volgens Het Laatste Nieuws is Sander Coopman immers op weg naar de Bosuil.

Coopman staat bij Club Brugge al een tijdje te boek als een groot talent, maar de echte doorbraak bij Blauw-Zwart kwam er nog niet. Vorig seizoen werd de 22-jarige middenvelder nog uitgeleend aan Zulte Waregem. Met die ploeg bereikte hij Play-Off 1 en won Coopman de Beker van België. Essevee wilde Coopman dan ook graag nog een jaartje huren, maar vond geen akkoord met Club Brugge.

Dit seizoen leek Ivan Leko in Coopman te geloven. De jonge Belg mocht mee op oefenstage, maar heeft Garderen ondertussen verlaten. De kans is dus groot dat Coopman binnenkort van ploeg wisselt. Coopman lijkt alleen weg te mogen op huurbasis. In het Jan Breydelstadion zien ze immers nog voldoende potentieel om zelf te gebruiken in de toekomst.

Lees ookAanpak Bölöni ontrafeld: 'veel zweten, observeren en de jeugd kansen geven'

Update 11u30: Sander Coopman is terug in Garderen. De aanvallende middenveder verliet eerder de stage van Club Brugge, nadat Antwerp zijn interesse kenbaar maakte. De 22-jarige Coopman kan echter ook naar Zulte Waregem en heeft volgens Het Laatste Nieuws nog geen keuze gemaakt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie