'Tottenham reageert met hoge vraagprijs op serieuze belangstelling van City'

'Tottenham reageert met hoge vraagprijs op serieuze belangstelling van City'

12-06-2017 18:43

Manchester City neemt deze zomer afscheid van Pablo Zabaleta en is daarom op zoek naar een opvolger voor de Argentijn. De club heeft nu zijn pijlen gericht op Kyle Walker, die onder contract staat bij Tottenham Hotspur.

Walker tekende afgelopen september nog een nieuw vijfjarig contract bij Tottenham, dat om die reden ongeveer 57 miljoen euro wil ontvangen voor de stopper. Het is de vraag of Manchester City bereid is om dat bedrag neer te leggen, maar volgens Sky Sports is de belangstelling in Walker in ieder geval serieus. De Engelse international zelf wacht geduldig af. Walker speelt al acht jaar voor Tottenham en heeft om die reden warme gevoelens voor de club ontwikkeld.

Wel zou Walker balen van het feit dat Tottenham-coach Mauricio Pochettino aan het einde van het afgelopen seizoen regelmatig Kieran Trippier de voorkeur gaf op de rechtsbackpositie. Trippier staat in Engeland te boek als een groot talent en zou om die reden Walker op een gegeven moment wel eens kunnen verdrijven uit de basis. Om die reden kan het voor Tottenham financieel aantrekkelijk zijn om nu mee te werken aan een transfer.