UPDATE: Turken willen Rode Duivel een nieuwe kans geven

UPDATE: Turken willen Rode Duivel een nieuwe kans geven

18-06-2017 13:35
2

Jason Denayer heeft van zijn club Manchester City te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Dat meldt de Britse krant The Mirror. De verdediger past niet in de plannen van trainer Pep Guardiola en moet geld in het laatje brengen om nieuwe spelers aan te trekken.

De Spaanse trainer wil zijn verdediging versterken en aast nadrukkelijk op Virgil Van Dijk van Southampton. De Nederlander zou ongeveer 70 miljoen euro moeten kosten en daarom is City verplicht een paar spelers te verkopen. Denayer is één van de slachtoffers en moet uitkijken naar een nieuwe club.

De Rode Duivel verhuisde in de zomer van 2014 naar de Engelse miljoenenploeg. Hij speelde echter nooit voor de hoofdmacht van de Citizens. Hij werd uitgeleend aan Celtic, Galatasaray en Sunderland. Daar wist hij afgelopen seizoen wel een basisplaats te bemachtigen onder David Moyes, maar met die club degradeerde hij naar de Championship.

Update 18/06 om 13.35: Bij Manchester City is er geen plaats meer voor Denayer. Volgens Fotospor wil Galatasaray daar van profiteren. De Turkse topclub heeft volgens die bron al een officieel bod gedaan op de Rode Duivel. Het bood 2,5 miljoen euro cash plus 2,5 miljoen euro via bonussen. Het is nog niet duidelijk of City daarmee akkoord gaat gaan. De Engelsen vroegen immers tien miljoen euro voor onze landgenoot.