'Spaanse topploeg zoekt nieuwe Bacca, Vossen en Teodorczyk op lijstje'

'Spaanse topploeg zoekt nieuwe Bacca, Vossen en Teodorczyk op lijstje'

02-06-2017 09:51
5

Sevilla heeft de weg opnieuw naar België gevonden. De Spaanse club houdt na de transfer van Carlos Bacca goede herinneringen over aan de Jupiler Pro League. Het hoopt de opvolger van de Colombiaan bij Anderlecht of Club Brugge gevonden te hebben.

Eerder raakte al bekend dat Sevilla José Izquierdo er maar al te graag bij wil hebben, maar hij lijkt te duur te zijn. Toch wil Sevilla nog steeds shoppen in ons land. Volgens Estadio Deportivo zoekt het naar een nieuwe spits in onze competitie. Er zouden twee spitsen op het lijstje staan: Jelle Vossen en Lukasz Teodorczyk.

Teodorczyk werd dit seizoen topschutter van Anderlecht en mag voor een serieuze som vertrekken bij de Brusselaars. Anderlecht zou zo'n twintig miljoen euro vragen voor de Poolse spits. Een som die Sevilla meer dan waarschijnlijk niet wil en kan betalen.

Een transfer van Jelle Vossen lijkt dan weer wel een mogelijkheid. De spits werd twee seizoenen geleden door Club Brugge weggehaald bij Burnley voor zo'n drie miljoen euro. Hij voelt zich opperbest bij Club Brugge, maar een Spaanse transfer kan hem mogelijk toch weglokken bij Blauw-Zwart.