'Real gaat in concurrentie met Man City na recordbod van Engelse grootmacht'

'Real gaat in concurrentie met Man City na recordbod van Engelse grootmacht'

28-05-2017 15:25
1

Het spel rond Kylian Mbappé lijkt op de wagen. Volgens Telefoot heeft Manchester City een megabod van 130 miljoen euro uitgebracht op de aanvaller van AS Monaco. Real Madrid was er vervolgens echter als de kippen bij.

De Koninklijke heeft het bod van Manchester City geëvenaard. Real lijkt nu de favoriet in de strijd om de handtekening van de achttienjarige Fransman. Mbappé is een fan van de Spaanse grootmacht, Cristiano Ronaldo én trainer Zinedine Zidane. De Engelsen lijken dus aan het kortste eind te trekken, nadat vrijdag nog wel Bernardo Silva werd overgenomen van de Monegasken.

Franse media sluiten ondanks de torenhoge bedragen nog niet helemaal uit dat Mbappé nog een seizoen bij Monaco blijft. De kampioen van de Ligue 1 heeft het geld niet dringend nodig. "Ik ben de enige die daarover beslist, samen met mijn familie. Niemand anders beslist voor mij", liet Mbappé vorige week nog weten.

Als Mbappé 130 miljoen euro oplevert, mag hij zich de duurste speler ter wereld noemen. Het huidige record staat op naam van Paul Pogba, die Manchester United vorige zomer 105 miljoen voor hem zag betalen.