Shock in Italië: Totti (40) neemt afscheid en verkast mogelijk naar andere club

Shock in Italië: Totti (40) neemt afscheid en verkast mogelijk naar andere club

25-05-2017 13:36

Nu is het dan écht officieel: Francesco Totti speelt aanstaande zondag zijn allerlaatste wedstrijd namens AS Roma. De Italiaanse vedette heeft dat donderdagmiddag zelf bevestigde. Opvallend: een avontuur bij een andere club lijkt tot de opties te behoren. 

Eerder deze maand zei Monchi, technisch directeur van Roma, dat Totti aan zijn laatste weken als profvoetballer bezig is. De Spanjaard is waarschijnlijk te vroeg geweest met die mededeling. Totti zelf hield zijn kaken stijf op elkaar en donderdagmiddag, drie dagen voor het laatste duel van het Serie A-seizoen, verscheen er een bericht op zijn social media-kanalen. 

'28 mei 2017. De laatste keer dat ik het shirt van Roma draag. Ik kan niet beschrijven hoeveel de kleuren van deze club voor mij betekend hebben en altijd zullen blijven betekenen. Ik merk dat mijn liefde voor het spel gewoonweg nooit stopt. Die passie zit zo diep. Vanaf maandag ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging.'

La Gazzetta dello Sport meldde eerder op de dag al dat Totti een aanbieding op zak heeft van een andere Serie A-club. Onduidelijk is om welk team het gaat.