'AA Gent leent recente aankoop zonder één duel te spelen uit aan Engelsen'

'AA Gent leent recente aankoop zonder één duel te spelen uit aan Engelsen'

25-05-2017 11:58

AA Gent legde de Panamese internationale Ricardo Ávila in maart voor twee seizoenen vast. De Buffalo's zijn echter van plan om hem gelijk uit te lenen. De twintigjarige middenvelder heeft namelijk een voorcontract getekend bij de Engelse tweedeklasser Fulham.

AA Gent nam Ávila over van FC Chorillo, een club uit Panama, en is bereid om de middenvelder te verhuren, indien de situatie van een andere speler niet verandert. Er was meer interesse voor het talent. In de zoektocht naar een nieuwe club sprak Avila ook met de Nederlandse kampioen Feyenoord. "Ook Feyenoord heeft me bekeken", onthult Avila in gesprek met TV Max. "Ze hebben een gesprek gehad met mijn zaakwaarnemer, maar ze zijn er niet uitgekomen."

Avila vertelt ook dat Feyenoord door de mislukte onderhandelingen niet de handdoek gooit. "Ze zullen me blijven volgen." Avila heeft nu een voorcontract getekend bij Fulham. De club komt uit in het Championship, het tweede niveau van Engeland. De ploeg werd afgelopen jaar zesde en werd in de play-offs om promotie uitgeschakeld.